Linked in

Make sure you have cookies and Javascript enabled in your browser before signing in. Bygg og sosialiser med det profesjonelle nettverket ditt. LinkedIn er et sosialt nettverk på Internett som brukes hovedsakelig i forretningsøyemed. Nettverket ble grunnlagt i desember 20og lansert i mai 2003. Connecting the world's professionals to help make them more productive.


The LinkedIn app makes it easier to connect to the people and things that matter in your professional world.

Build and nurture your professional network, stay up . Hear what parents really think about the work their children pursue, then share this video with someone who believes in you. For dager siden - Det viser seg nå som det er klart at russiske smartmobil- og nettbrettbrukere ikke lenger kan laste ned LinkedIn-appen til Android- eller . The LinkedIn app makes it easier to connect to the people and things that matter in your . Over av amerikanske selskaper oppgir at de bruker nettet til rekruttering. Selv om mange bedrifter er på sosiale medier, er det få som har en solid sosiale medier strategi.


I del av denne serien skal vi se på valg av plattform. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Har du opp oppretta ein profil hos LinkedIn som du no ønskjer å fjerne?

Nå kan arbeidsgivere og andre følge NAV Oppland på LinkedIn for å få informasjon om NAV som samarbeidspartner innen rekruttering og . Mange rekrutterere gjør seg feil antagelser i forhold til potensielle kandidater på LinkedIn, mener Andy Headworth, en anerkjent ekspert på rekruttering gjennom . LinkedIn til rekruttering, og kanalens norske univers består av 2– 20potensielle beslutningstakere. Når flere enn 90nordmenn er på LinkedIn, er det ikke lenger et spørsmål om vi som arbeidsgiver skal være der, men hvordan vi utnytter mulighetene det . Er LinkedIn et noe ukjent fenomen for deg, eller ser du på LinkedIn som Facebooks noe seriøse fetter? SiB Karriere Studiemestring avholder kurs om LinkedIn . Over millioner yrkesaktive nordmenn er på LinkedIn.


Skal du rekruttere eller jobber du i et B2B-marked? LinkedIn er allerede en spennende profileringsarena for næringslivet. Oppdag hva verdens største profesjonelle nettverk kan gjøre deg, ditt varemerke og din . LinkedIn er verdens største profesjonelle nettverk på internett; en firmaprofil kan derfor være smart. LinkedIn har raskt blitt et viktig verktøy for å markedsføre seg mot potensielle arbeidsgivere og holde kontakten med ditt nettverk. LinkedIn vokser stort i Norge, og mest sannsynlig er flere av dine ansatte på LinkedIn allerede.


Det er da viktig at deres CV innholder en kobling mot ditt firma. Når din fremtidige arbeidsgiver forsøker å finne ut hvem du er, har det mye å si om søkeresultatet topper dine gamle festbilder fra Facebook eller . Det amerikanske IT-selskapet Microsoft kjøper det sosiale nettverket Linkedin. Skriv en kort oppsummering av dine egenskaper øverst på LinkedIn. Med mindre du retter deg mot internasjonale jobber, skriv på norsk.


By clicking Join now, you agree to the LinkedIn User Agreement, Privacy Policy, and Cookie Policy. Har du en av disse profilene på LinkedIn som minner mer om kjøleskapet ditt en typisk søndagskveld i studenttiden, enn om en fyldig og god presentasjon av .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi