Navionics på ipad norge

Appen, Boating Europa HD fra Navionics, fungerer svært likt en vanlig kartplotter. Appen fungerer til både iPad og Android-nettbrett. Vi har butikker spredt utover hele Norge!

Category:SkiAPPGPSmapsNavionicssnowboardkite skiresortsAppleiPhoneiPadAndroidSamsungworld mapNorwaySwedenFinlandScandinavia. AUTOMATISK: Navionics-appen lager ruta for deg. Nå kan du taste inn destinasjonen, og få automatisk beregnet en trygg seilingsrute - også på iPad. HJEM IGJEN: Arne Skauen flytter produksjon fra Kina til Norge. Vi har tidligere skrevet mye om iPad som navigasjonshjelpemiddel i båt.


I vår test av navigasjonsapper kåret vi Navionics Europe HD til testvinner. Kan en iPad og et billig kartprogram gjøre samme nytten? Vi har testet Apples iPad med kartapplikasjonen Navionics Marine: Europe HD. Navionics Marine for Android - Når du seiler24. Navionics Marine: Europe HD - Når du seiler3.


Navionics Marine: Europe HD - Konklusjon3. Beste sjøkart til mobil - Båtforumet - baatplassen.

Bruker det mest på ipad men det går å bruke det på telefonen også. Har blitt mest fortrolig med Navionics, men bruker også iSailor og Gule. Er kanskje en fordel at kartene i Locus (Norge i hvertfall) er gratis, men må lastes . Har lastet ned Navionics app for iPhone, med kart over Europa. Navionics på min iPa og bruker den som eneste kartplotter ombord. Den geniale båtnavigasjonsverktøyet Navionics Marine er fjernet fra App.


Men hvilke fordeler får jeg ved å investere i i den egen iPad-app? Visst går det an å bruke iPad til navigasjon på sjøen! Enklest er det med Navionics HD der kartet ligger klart i applikasjonen. Pris: App: 3kr + kart over Norge 4kr. The world's most popular marine lakes app!


A favorite among cruisers, sailors, fishermen and divers. Find the same detailed charts as on the . Funksjonene på iPad er nesten identiske med Navionics på iPhone,. Når produktene kommer i salg i Norge vil nok prisen ligge godt over . Med Navionics app til Apple-produkter som IPhone og IPa har man. I Norge er det fortsatt forbudt, så her kan ikke Navionics bruke dataene.


Det italienske firmaet Navionics, som har utviklet elektroniske sjøkart i over år, har lansert sjøkart-løsninger for både iPhone og iPad. Men Android-versjonen ligger et par fot bak iPad-versjonen. I fjor testet vi applikasjonen Navionics Marine: Europe HD på iPa og var godt . Et sjøkart for Iphone eller Ipad fra for eksempel Navionics koster mindre enn en.


Så lenge du er i båt i Norge, er ikke problemet alt for stort. NAVIONICS: Først, størst og fremdels bra, men utnytter ikke nye iPadens høye oppløsning. Apple lanserte i mars en ny iPa og satte samtidig ned prisen på iPad som vil bli solgt parallelt med den. I Norge er navigasjons-apper veldig populære både for iPad og iPhone.


Marine: Europe HD Navionics Genre: Navigation Price: 349. We tested this market-leading Navionics HD iPad app as part of a group test of portable chartplotting software – Yachting World best buy. Et regntrekk kommer godt med i sommernorge.


Navionics Marine – Sjøkart for hele verden. Hjelp til sync mellom iPad med Navionics og f. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Raymarine Norge AS på Facebook.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi