Bergamot blader

Bergamott er et lite tre, inntil m høyt, med glatte og ovale bla og hvite blomster. Trærne får små, runde frukter som skifter farge . Bergamot er et eviggrønt tre som kan bli fire-fem meter høyt, med stjerneformede blomster og glatte, ovale blader.

Frukten er som en pæreformet liten sitron som . Tørkede blader av bergamot anlegget kan være brygget å lage en te som er litt beroligende i naturen, og er kjent for å lindre kvalme og oppblåsthet. Dette gjelder bergamott, bitterappelsin, grapefrukt, lime og sitron. Aconitum-arter), tysbast samt valurt blad og rot er .

Bergamott I parfymen er dette er en olje som er utvunnet fra fruktskallet fra frukten fra. En velduftende oleo-harpiks som er hentet fra dråper under bladene på . Hei Inspirert av Nøgne Ø Asian Pale Ale skal vi forsøke oss på å bruke bergamottblader i øl. Overraskede nok klarer jeg ikke å finne noen som . Både blomster og bladene kan brukes for te. Det er to viktigste artene av bergamot inkludert Monarda didyma og Monarda fistulosa.


Buy your Bergamot 'Fantasy' i blanding at Bakker. Visit our onlineshop today and order from the gardening professionals.

Bergamot tre produserer mørke grønne blader og små, hvite blomster. Bergamot er innfødt til tempererte klima i hele Asia og Middelhavet. Vill bergamot bladene vokser langs stilkene i par, en på hver side av stammen, og er litt tannet.


De er ovale, noen ganger med en skarp spiss, og gjennomsnittlig . Den vokser i den tradisjonelle formen for bergamot i Italia, nær Bergamo. Fra skall av frukt, blomster og blader av plantene får eterisk olje av bergamott, om de . Bergamot oil's benefits as an insect repellent and massage oil are now. Kaffir blader og kyllingbuljongen i en stor gryte. Reduser varmen og la det putre til smaken er godt blandet (8-min.).


Det er ikke en straff fordi bergamot er en vakker og duftende. Bergamotkruid er en hardfør plante med svært duftende blader og lilla blomster . Etter Boston Tea Party , Oswego te , laget av bergamot , ble brukt som en felles erstatning for svart te. Du kan gjøre Oswego te ved bløtlegging bergamot blader . Delikat bergamotsmak og nydelig farge fra bladene av de karakteristiske blå kornblomstene. Smaker av: Sort te, bergamot og kornblomstblader.


Pick til store, friske bergamot blader, helst før planten blomstrer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi