Koble sonos til nettverk

Sørg for at Sonos-controlleren er koblet til det trådløse nettverket ditt. Plasser et av Sonos-produktene dine innenfor et par meters rekkevidde . Sonos kommuniserer via WiFi, så når du skifter ut en ruter i nettverket ditt eller endrer.

Vent i ett minutt, slik at produktet du har koblet til kan koble til nettverket. Det er enkelt å få Sonos-appen i gang igjen etter at du har installert en ny ruter. Sørg for at enheten du bruker til å styre Sonos er koblet til det nye WiFi-nettverket . Koble til hjemme-Wi-Fi-nettverket ved å bruke gratisappen Sonos-controller.

Koble hvilken som helst Sonos-høyttaler, BRIDGE eller BOOST til ruteren . Du kan bruke en Ethernet-kabel (medfølger) for å koble PLAY:til en. Hvis Wi-Fi-nettverket ytelse allerede er svært redusert på grunn av. Koble en Sonos BOOST til ruteren din med en Ethernet-kabel (inkludert). Sonos-systemet som gir en pålitelig trådløs ytelse uansett . Det jeg ikke gjorde var å koble de fra igjen når jeg var hos han, men jeg burde vel kunne koble opp mine sonos enheter på et nytt nettverk . Data til musikk SONOS Connect: hvordan koble til med.


Data til musikk Koble Sonos til harddisk? Data til musikk SONOS problem, får ikke koblet til.

Sonos‎Denne annonsen er basert på de nåværende søkeordene dine. Gå til siden Hvorfor vises denne annonsen? Med PLAY:kan du spille musikk selv uten å ha et nettverk tilgjengelig. Jeg har brukt Sonos i flere år, men har nå koblet på Time Capsule.


Sonos-enhetene ingenting med dette nettverket å . Sonos Connect-enhetene kan kobles for eksempel til en. Kort fortalt lager MESH-systemet et eget nett uavhengig av WiFi-nettverket ditt, noe . Jeg hadde store problemer med å finne NASen i nettverket. Koble til en router for å opprette ditt trådløse Sonos-nettverk. Sonos musikkspillere kan plasseres overalt og fungerer trådløst. Et nettverksadapter som hjelper deg få det meste ut av Sonos' eget trådløse nettverk.


Du kan aktivere SonosNet ved å koble et annet Sonos-produkt til nettverket . I stedet for å koble seg til nettverket via Wi-Fi, kobler disse høyttalerne seg direkte til. Sonos er et godt eksempel på et velfungerende trådløst . Vurderer å kjøpe meg en Sonos Play:trådløs høytaler. Vårt dedikerte nettverk kreves for å koble PLAYBAR til SUB og et par bakhøyttalere. Man trenger en Sonos Bridge om man ikke har tilgang til nettverk i nærheten, for å koble produktene til internett slik at man kan benytte . I stedet for å ha en egen Sonos-ruter, som igjen er koblet til nettet i. Internettilkobling: Internettforbindelse kreves for .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi