Lader til ipad

Finn kabler, dokkingstasjoner og eksterne batterier for iPad. Ladere og kabler, Vis bildene og videoene fra kameraet ditt til vennene dine på iPad- eller iPhone-skjermen din med denne Lightning til SD-kortleser, og . Apple tilbakekaller en av de vanligste iPad-laderne, og ber kundene oppsøke forhandler for å bytte lader.

Det frivillige tiltaket kommer etter at . Mangler du en lader til iPad første generasjon? Ta en titt på vårt store utvalg av originale og tredjeparts ladere, strømbanker og annet tilbehør til Apples nettbrett! Bruk Lightning-til-USB-kabelen for å lade og synkronisere iPhone, iPad og.

Med Apple Composite AV-Kabel kan du enkelt koble iPo iPhone eller iPad til . Lader til iPhone, iPod og iPad av god kvalitet og lav pris, vi fører både originalt og kompatibelt. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! VÆR OBS: Lader du iPhone med iPad-lader bør du være tilstede og ikke lade nær lett antennelig materiale. Apple 12W USB Power Adapter - USB-adapter til å lade iPhone, iPod og iPad mini.


Dette gjelder adapterne som man kan fester på laderen, og som har fulgt med Mac og iPad i en årrekke – helt tilbake til 2003. Vi har utført målinger med ladere fra Apple, Samsung, Huawei, Sony og Logitech, og prøvd både å lade en iPa en iPhone 6s Plus, en Sony . Slik finner du merkingen inne i laderen til iPad og Mac. Merkingen forteller om du har en lader Apple tilbakekaller. Har du lagt merke til at enkelte mobilladere lader raskere enn andre?


Ikke bruk Ipad-laderen til Iphone om du vil at batteriet skal beholde . Erstatnings- eller ekstralader til din enhet. Passer også andre apparater som lades via USB. V lader for iPod/iPhone/iPad som gir mulighet for lading i bi; Dobbelt USB-uttak, kan lade flere enheter samtidig. Passer også andra apparater som laded via . Den kan settes inn to veier, og har en mikrobrikke som forteller telefonen om den er sertifisert etter Made For iPhone/iPad/iPod-programmet . Apple kaller nå tilbake et stort antall ladere som brukes til blant annet iPad og Mac.


De sier ingenting om hvor mange ladere som er berørt . Ladere produsert mellom 20og 20tilbakekalles etter at norsk. TILBAKEKALLER LADER: Apple tilbakekaller iPad-ladere etter at en . VRANGE: Hos vår lokale Elkjøp-butikken var de først lite villige til å ta i mot retur av potensielt farlige Ipad-ladere. Praktisk lader med doble USB-uttak samt medfølgende kabel som passer til iPhone/iPad. Apple har valgt å trekke tilbake ladere til Mac og visse typer iOS utstyr, deriblant nettbrett og tilbyr kunder ny lader, opplyser Nasjonal . Den lader også to telefoner samtidig i full hastighet eller lader iPad i full hastighet med smart beskyttelse som beskytter den verdifulle enheten din mot skader.


En iPad-lader en uunnværlig og det er fint å ha en ekstra. Hos 123elektronikk forhandler vi gode iPad-tilbehør som ikke koster en formue. Ladekontakt beregnet til iPa men kan også brukes til iPhone, noe som vil resultere i en hurtigere oppladning. Har du kjøpt en Mac eller iPad mellom 20og 2015?


Da kan det hende at du bør ta en nærmere titt på laderen som fulgte med.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi