Tillatt aksellast vognkort

I vognkortet på bilen står det Tillatt hengervekt m/brems 15kg. Tillatt aksellast, boggilast og trippelboggilast for offentlig veg. TILLATT AKSELLAST, BOGGILAST OG TRIPPELBOGGILAST FOR OFFENTLIG VEG,.

Aksellast er en dimensjonerende faktor ved bygging av veier og bruer for. Utviklingen på vei- og brostandarden i Norge har medført at tillatt akseltrykk har økt . Tillatt aksellast, boggilast og trippelboggilast for offentlig veg, tabell 1. Kjøretøy gruppe O (tilhenger): Tilhenger med tillatt totalvekt ikke over 7kg.

Klasse R3: Tilhenger hvor summen av de enkelte akslers teknisk tillatte akseltrykk er . Bilens egenvekt (se ill i vognkort nedenfor) må være større enn. Det er tilhengerens vognkort om totalvekt som gjelder. Tillatt aksellast og tillatt boggilast: Den største lasta en kan ha på akselen (boggien) med de dekk som er angitt i vognkortet.


Det er to tabeller pluss vognkortet som du må ha for å regne ut Tillatt total vekter på. Det er viktig at du ikke glemmer fotnoter under f. På vei er maksimalt tillatt aksellast tonn, men den kan økes til 15. Bilens maksimale nyttelast står angitt i vognkortet for kjøretøyet, men . Det gjelder hovedsakelig tillatte vekter, dimensjoner, antall sitte- og staplasser, dekk- og felgdimensjo-.

I slike tilfeller kreves det legitimasjon av eieren. Trafikkstasjonen vil deretter bestille nytt. Tillatt totalvekt står i vognkortet og er for min bil 15kg og egenvekten 10kg og kan trekke 10kg. Så i vognkortet at tillatt totalvekt på bilen er ganske latterlig.


Problemet er nå at tillatt bakakselvekt er for høy, da den er oppført til. Problematikken vedrørende endring av tillatt totalvekt på kjøretøy i. Vektendringene skal legges inn i Autosys, og det skal utstedes nytt korrigert vognkort. Punkt i mitt vognkort: Tillatt totalvekt : 6kg. Denne delen av vognkortet skal alltid ligge i kjøretøyet. Du må sørge for at del av vognkortet alltid ligger i. Du må kontrollere bilens tillatte aksellast før du bestiller.


Tillatt aksellast finner du i bilens vognkort. HR er en av Europas største og mest velkjente produsenter . Det enkleste er derfor å legge sammen tillatt totalvekt på bil og henger og sørge for. Du må altså sjekke i bilens vognkort hvor tung henger bil og hengerfeste er . Største tillatte aksellast og last fra akselkombinasjoner på veger i de.


F eks MAN med tandem slik som jeg hadde stod i vognkort med . Data i vognkort på kort 300GD 4- posted in Mercedes: Vognkortet på min 300GD sier følgende:Tillatt totalvekt: 26kgTillatt aksellast: . Opplysninger om tillatt vekt på akslingene finner du i bobilens vognkort, punkt 8. StikkordAksellast Bobil Bobiler egenvekt egenvekt bobil forakselsen Hvordan . For vinterdekk er det ikke påbudt å følge LI i vognkortet, siden dekk merket M+S. Kjøretøyforskriften forholder seg jo kun til tillatt aksellast. Det gjelder hovedsakelig tillatte vekter, dimensjoner, antall sitte- og ståplasser, dekk- ogfelgdimensjo-. Trafikkstasjonen vill deretter bestille nytt.


Her er vognkort på stk tonnere som går i stavanger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi