Usbl medlemsfordeler

Som medlem i Usbl kan du benytte deg av en rekke gode fordeler og rabattavtaler som vi har forhandlet frem. Bli medlem i Usbl eller få svar på alt du trenger å vite om medlemskapet ditt, om medlemsfordelene og om å bo i en Usbl-bolig. Hva er grunnen til at du ønsker å melde deg inn i Usbl? Gå til USBL - Store deler av Lier idrettslag sin medlemsmasse er medlemmer i boligbyggelaget USBL. Dette medlemskapet har vist seg ved mang en . Usbl-medlemmer i Oslo og Akershus får kr 00- i rabatt på grunnprovisjon.


Som medlem i Usbl får du tilgang til en rekke gode medlemsfordeler. Benytter du deg av våre medlemsfordeler sparer du fort inn. Som borettslag tilknyttet USBL kan du som beboer nyttiggjøre deg flere gode medlemsfordeler.


Som medlem i Usbl har du mange medlemsfordeler. Klikk på fordelskortet til venstre for å se mer om medlemsfordelene. Den nye Usbl medlem Appen for medlemmer av Usbl gir medlemmene rask tilgang til informasjon om boliger og medlemsfordeler.


Usbl-medlemmer i Oslo og Akershus får kr 00- i rabatt på grunnprovisjon. Fordeler hos Ragn-Sells for medlemmer av USBL. Sammen med medlemskontingenten, finner du en brosjyre med over- nytt merke Boligbyggelagenes medlemsfordeler: Utnytt ditt Usbl medlemskap – gjør krav . Da blir medlemmene av LOBB automatisk Usbl-medlemmer med alle deres rettigheter til forkjøpsrett og medlemsfordeler. Maxbo Stormarked i Lier Et fullsortiment byggevarehus på ca.


Har eget garanti- og serviceverksted på . Den nye Usbl Appen for medlemmer av Usbl gir medlemmene rask tilgang til informasjon om boliger og medlemsfordeler. USBL har mange fordeler og gode tilbud for sine medlemmer. Dette gjelder Vestbo i Bergen, USBL i Oslo og omegn, Bate i Stavanger og Sandnes,. Som andelshaver i Ulsrud Borettslag er du medlem i USBL.


Igjenom medlemsskapet i USBL kan du få en rekke medlemsfordeler, bl. LOBB vil etter planen være en del av boligbyggelaget Usbl Oslo fra. De medlemsfordelene som LOBB har i regionen blir ført videre i Usbl.


Si hei til vår nye medlemsfordel, Expert. Nå får alle medlemmer i Usbl bonus på alt de handler hos Expert. Som andelseier i Usbl har du en del medlemsfordeler.


Her kan du lese mer om dine medlemsfordeler i Usbl . Enighet i forhandlingene med SAMFO om boligbyggelaget Usbl. Protokoll enighet Usbl tariffoppgjøret 2016. USBL (Ungdommens selvbyggerlag) er et boligbyggelag som skaper verdier ved å bygge boliger, tilby boligtjenester og utvikle medlemsfordeler slik folk flest . Bori sin hjemmeside med nyttig informasjon og medlemsfordeler. Vi har etablert et nasjonalt samarbeid for å skaffe våre medlemmene gode boliger og andre medlemsfordeler.


Dere har valgt Usbl som forretningsfører for deres boligselskap.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi