Førerkort klasser

Klassene A1(lett mc), C1(lett lastebil) og D1(minibuss) ble innført i 1997. Har du førerkort utstedt før 200 kan dine førerrettigheter være noe utvidet . Motorsykkel+klasse+A2BufretLignendeFra 19. Ainnført som ny førerkortklasse for motorsykkel.


Oversikt over alle førerkortklasser med aldersgrense.

Gå til BE (Tilhenger til klasse B) - De som har tatt førerkort før 201 har ikke denne. Ulike førerkortklasser bestemmer hva du kan kjøre av moped og motorsykkel. Moped – to-, tre- og firehjuls (klasse AM). Dessuten kommer det nye førerkort, som må fornyes hvert femtende år.


Har du allerede førerkort i klasse B, altså for vanlig personbil, vil du . Trinnvis erverv betyr at du tar førerkort i klasse Asom 18-åring, gjennomfører et kurs på syv timer og opparbeider to års erfaring med klasse A2. Dette forutsetter at du tar klasse Asom 18-åring, gjennomfører et kurs på 7. Førerkort i klasse Bgjelder for føring av 4-hjuls motorsykkel.

EØS-landene om de vil innføre egen opplæring og . Førerkort, tillatelse gitt av offentlig myndighet til å føre motorvogn i én eller flere bestemte motorvogngrupper. Har du allerede førerkort i klasse B, altså for vanlig personbil, vil du med de nye reglene få mulighet til å kjøre med en tyngre tilhenger. Klasse Agir førerrettighet også for: moped; snøscooter med eller uten tilhengersledes hvis førerkortet er utstedt før 1. Hvis du har vanlig førerkort klasse B er utgangspunktet at vogntogets tillatte totalvekt, altså bilens totalvekt pluss tilhengerens totalvekt, ikke skal overstige 3500 . Her kan du lese litt om de forskjellige førerkortklassene.


Vi har opplæring i følgende førerkortklasser: M, A A A, B, BE og T. Reglene for førerkort-klasser kan virke som et forskriftsmessig virvar i hjernesprengende byråkratspråk, men de fleste bryr seg bare unntaksvis . Førerkort klasse A tung motorsykkel kan tas etappevis; etter minst to års kjøreerfaring med Amellomtung motorsykkel, og gjennomført obligatorisk opplæring, . Trafikkalt grunnkurs er et obligatorisk teorikurs som må gjennomføres ved en kjøreskole. Kurset gir deg lov til å øvelseskjøre i klassene A (MC) . Trafikkskole i Bergen tilbyr førerkort for klasse D og DE Buss. Vi har tilpassede kurs og opplegg til skoler, forsvaret og bedrifter. Vil tilbyr utdanning i de aller fleste førerkortklasser.


Har du et behov for å utvide ditt førerkort og er usikker på hva som gjelder, så bare ta kontakt. Vi tilbyr opplæring på motorsykkel, personbil med/uten tilhenger, lett/tung lastebil, buss og vogntog. Dulles driver i opplæring i alle mc-klasser. Vi kjører Kawazaki 6ERN på A og A KTM Duke på lett mc.


Alle våre skolesykler er utstyrt med ABS - for din . Det vil i prinsipp bli fire forskjellige førerkortklasser når det gjelder å trekke tilhenger med tillatt totalvekt over 7kg etter bil i klasse B. Alt du trenger å vite om opplæring for lappen på bil.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Commissura anterior