Straen interiør

Dersom du ønsker enda mer inspirasjon om interiør og design, besøk vår Facebookside! Kontaktinformasjon for Straen Interiør AS Hafrsfjor telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Møbelbutikken Straen Interiør på Madla tilbyr hele spekteret av smakfulle møbler til de fleste av hjemmets rom.

I arbeidet med nettsidene var det viktig at . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Klikk på lenken for å lese mer om Straen Interiør AS. Velkommen til Straen Interiør AS i Verksgaten i Stavanger. I vår butikk som består av etasjer, finner du et stort utvalg av stilarter, der vi legger vekt på kvalitet . Juridisk selskapsnavn, Straen interiør AS.


Gateadresse, Treskeveien 40Hafrsfjord. Opplysinger om Straen Interiør As fra HAFRSFJORD. Se beskrivelse av foretaket, meninger, adresse, ankomst, kontaktopplysninger, lignende foretak, foretak i . Straen Interiør i Stavanger, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i . Straen Interiør har besøksadresse Verksgata 1 40Storhaug Rogaland.


Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Straen Interiør.

Straen Interiør sitt regnskap for 20viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 70med et registrert årsresultat på NOK 10og et resultat før skatt . Straen Interiør sitt regnskap for 20viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 00med et registrert årsresultat på NOK 10og et resultat før skatt . Straen Interiør AS holder til på besøksadressen Treskeveien 40Hafrsfjord. Foretaket ble startet i 2011-01-og som et Aksjeselskap. Bedriften Straen Interiør As i Hafrsfjord i Stavanger kommune driver innen bransjen møbler. Images from Straen Interiør on instagram. Straen Interiør AS har besøksadresse Treskeveien 40Hafrsfjord.


Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen . Det gjør også Straen Interiør, også denne butikken på Madla. Andre selskap i samme nisje lokalt er Slettvoll Stavanger på Mariero og DFU . Black friday - på stk sorte Tiger stoler fra Naver, som vi. Ja, vi har funnet oss vel- dig godt til rette her i de nye lokalene mellom Madlatorget og Revheim kirke, sier Vivian. Straen InteriørStraen Interiør har et fantastisk stor utvalg av tapet i samarbeid med Tapetgalleriet For å se hvilke tapetprøver vi har i butikken kan du gå inn.


Straen Interiør A/s på stedet Strandkaien med telefonnummer: +475152089 adresse og interaktivt kart. Ring gratis til Straen Interiør A/s nå eller skriv en . This place is listed in the møbelvarehus category of the geodruid . Vi prøver hele tiden å forbedre oss for å tilby det beste innen interiør. Høyden på gardinene, lengden på dukene, bredden på sengeteppet er bare noe av det vi . Det Lille Motehuset Straen Interiør 55th Avenue Kreativ Interiør Brun`o interiør.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor