Spørsmål oppkjøring henger

Dersom man får spørsmål om å sjekke dekk, hva gjør man da? Hvordan sjekker man om det er nok luft i dekkene? Dere som nettopp har tatt BE-førerkortinnlegg24.

Kontrollspørsmål til oppkjøringen - Teoritentamen. BufretLignendeKontrollspørsmål til oppkjøringen. Hvordan kan du finne ut hva største tillatte totalvekt på tilhenger til bilen du skal kjøre er? Siste (forhåpentligvis) del av hengerlappen - oppkjøring!


Etterpå trekker du et spørsmål du skal svare på, også er det ut og brumme en halvtimes tid. Forutsetningene for å ta hengerlappen er jo at du har førerkort klasse B (altså billappen!). Dette får du GARANTERT spørsmål om på oppkjøring. Under kjøretimene skal du rygge litt med henger og kjøre litt i trafikken. Man får et teknisk spørsmål som omhandler vogntoget, samt kjøring i ca.


Tekniske spørsmål - Klasse B - Trafikkinnlegg26. Spørsmålene man får på oppkjøring - Trafikkinnlegg1. PDF]Sikkerhetskontroll spørsmål klasse BE - Løbergs Trafikkskole ASløbergstrafikkskole.


BufretLignendeDimensjon på henger Løbergs Trafikkskole. Det er ikke angitt høyden i prosent av bredden. Filmen viser deler fra opplæring på tillhenger førerkort, og følger rekkefølgen ved oppkjøring. Hvis jeg skal kjøre større henger kommer jeg til å ta Better 19. Det som virkelig kostet med å ta lappen var oppkjøringen, Eg tror eg betalte . Du skal vel bare vise at du duger til å kjøre med henger, ta de riktige.


Jeg tenker på oppkjøring osv, henger har jeg jo kjørt litt me ikke. Bare for å stjele tråden til et spørsmål: Noen som vet hva det koster og . Oppkøyring tar du på ein trafikkstasjon, og du kan sjølv bestille time. Oppkjøring tar du på en trafikkstasjon, og du kan selv bestille time. Oppkjøringen tar du på en trafikkstasjon, og du kan selv bestille time.


Du må utføre tilkopling av tilhenger og kontroll når prøven begynner, og kople fra . Ny kode Bgir deg rett til å kjøre bil og tilhenger med tillatt totalvekt 2kilo. For å få førerkort i klasse B kode må du igjennom følgende opplæring:. Har meldt meg opp til oppkjøring i klasse BE og har skikkelig nerver. Regner med at selve kjøringen går greit, har jo kjørt henger en del tidligere. BE sertifikat kan du bruke faktisk vekt av henger med last.


Hva er den største tillatte totalvekten på tilhenger denne bilen kan trekke? Hvilke konsekvenser kan det få å kjøre med henger med for høy totalvekt? Og deretter oppkjøring på vegstasjon m godkjent bil og henger for . MEN, så er det detta med LEIE av bil og henger. Det koster (der jeg har hørt) 15kr under oppkjøringa. Ta førerkort for tilhenger hos Posiv trafikkskole.


Får du ikke bestått på oppkjøring etter lærer mener du er klar, vil vi spandere leie av bil til en ekstra prøve. Har du noen spørsmål, eller ønsker å starte som elev hos oss?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi