Tilegnet synonym

Finn synonymer til tilegne og andre relaterte ord. Finn synonymer til tilegner og andre relaterte ord. Finn synonymer til tilegne seg og andre relaterte ord.

Det må altså ikke brukes som synonym til definere. Søgning på “tilegne” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.


Beskrivelse og synonymer for ordet tilegne sig.

Som nevnt over kan man si å tilegne seg kunnskap hvilket er abstrakt og. Kjære gjest, du får vist max synonym, max 5om innlogget. Dersom du er tilfeldig dumpet inn på denne siden, prøv Kryssord.


Ordbog engelsk, tjekkisk, tysk, spansk, fransk, italiensk, norsk, russisk, svensk, hviderussisk, finsk, portugisisk, ukrainsk, polsk, . Se i vår kryssordbok med mange hundre tusen synonymer. Etterretning er informasjon og kunnskap tilegnet gjennom observasjon, innsamling, analyse, . Hvis boken derimot er dedikert til din mor, så må boken handle om . Et fyll ut blank-spørsmål består av tekst der et antall ord eller fraser mangler. Deltakernes oppgave er å sette inn de manglende ordene i teksten.

Rhetoric (1355a 17), where he uses the synonym τὰ ἔνοδοξα for δόξα. En Bibelsk-historisk Betragtning og Beviisførelse, tilegnet Danmarks hæderlige . Barnlighed er, lige fra han er en lille dreng, synonym med hans anderledeshed. Denne formuleringen kan forstås slik: Den kunnskapen vi har tilegnet oss, . Hjemmehjelpen hadde riktignok tilegnet seg skadelidtes kontantkort mens hun . Frankrike for to år siden, forteller Christopher Moestue som altså har tilegnet seg forbløffende mengder sakkunnskap på to korte år. Jeg er overbevist om at tilegnet kunnskap innen innkjøp vil komme meg til gode. Mental svikt, eller synonyme begreper som kognitiv svikt og svekket mental.


Håpet er at de som har med pasienter med demens å gjøre, kan tilegne seg . Advokatene har til nå tilegnet seg noe sånt som millioner kroner for å rydde. Vi ser av definisjonen at læring ikke bare innebærer å tilegne seg nye ferdigheter og. Ofte benyttes læreforutsetninger og intelligens som synonyme begreper.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Commissura anterior