Makita 18v drill test

Flere av drillene i testen har de nye børsteløse motorene. Her har vi vært i kontakt med Makita og fikk en ny maskin som heller ikke klarte . DETTE HAR VI TESTET: Vi har utsatt alle drillene for en systematisk. Biltema, når man får 18V Makita maskin til samme . Vi har testet forskjellige bor- og skrumaskiner, slik at du er forberedt til ditt neste.


Makitamaskinen tar bare fatt, nærmest uten motorlyd. De maskinene vi har testet, er ganske like av utseende, så vi prøver å finne ut om.

Denne drillen frå Makita har gjort det jamt over svært bra på våre testar. Dette er ein liten og lett drill med kortast ladetid i testen. Vinnerne er fra DeWalt (øverst) og Makita. Alle drillene gjør en god jobb som skrutrekkere i en test som svenske Testfakta har gjennomført. Denne var ny og går mot alle tester jeg har funnet og erfaringer av proffbrukere.


Tester av verktøy, tester av driller, tester av multikutter, tester av sirkelsager, tester av elektriske skrutrekkere, tester av. Klikk Makita 3000CX1: Litt å trekke for på brukervennlighet. DinSide Bosch GSR 18-LI, dette er en proff Bosch-drill.


Klikk BOSCH GST 18V-Li S: Lett og bra maskin på mange.

Drill, Batteri, 18V, Batterier, Børsteløs motor.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi